Springfield Zone

Slovenská komunita fanúšikov Simpsonovcov.
Aktuálny čas je 25 Apr 2019, 23:26

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina




Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 62 ]  Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: pseudokomunikacia-ICQ?SKYPe?msn...
PoslaťNapísal: 17 Jan 2007, 22:09 
Offline
Bartman
Bartman
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14 Nov 2006, 21:13
Príspevky: 480
Bydlisko: New york ghetto
no takze by ma zaujalo ktory program pouzivate na komuniciu s ostatnimy. ja som zastancom Skypeu, proste vacsina mojich znamych ma Skype tak som si ho nainstaloval, a tiez sa mi hned aj zapacil. co vy?

_________________
I think lucrative


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 17 Jan 2007, 22:11 
Offline
Bartman
Bartman
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05 Máj 2006, 14:35
Príspevky: 314
Pouyivam ICQ, ale mam nainstalovane aj Skype. Ale nemam mikrofon zatial, takze ked si kupim, tak aj Skype..


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 17 Jan 2007, 22:18 
Offline
Lord Chockula
Lord Chockula
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30 Júl 2006, 22:28
Príspevky: 2241
Bydlisko: Brno
skype aj icq ... msn nemusi byt zle a tie ostatne komunikacne programy tiez nie, problem je v tom ze vacsina ludi, co poznam su na icq

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 17 Jan 2007, 22:45 
Offline
Bartman
Bartman
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 09 Aug 2006, 20:04
Príspevky: 472
Bydlisko: Kingsotn, Jamica ...
Používám QIP (místo ICQ)

Skype nemám rád, respektive nerad telefonuju, psaní zpráv je mi příjemnější

a MSN ? ještě jsem neměl to potěšení .... :lol: :lol:

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 18 Jan 2007, 10:12 
Offline
SZ Moderátor
SZ Moderátor
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04 Dec 2005, 01:40
Príspevky: 1054
Bydlisko: Blava néé :)
pouzivam icq, ktore ma sere a potom este mam skype ktore ma sere este viac

_________________
Gods made heavy metal
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 18 Jan 2007, 10:35 
Offline
batoľa
batoľa
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22 Okt 2006, 17:04
Príspevky: 42
Bydlisko: Slovakia Lehnice
pouzivam ICQ aj SKYPE a budem pouzivat aj MSN


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 18 Jan 2007, 13:59 
Offline
Big Homer
Big Homer
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19 Mar 2006, 19:44
Príspevky: 1099
Bydlisko: Košice
Ja má skype na jednom cedečku, keď tato kupi mikrofon (čo bude čoskoro), a používam icq... MSN som mala, ale som tam mala len 5 ľudí, tak som dala het


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 18 Jan 2007, 15:50 
Offline
Comic Book Guy
Comic Book Guy
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05 Apr 2006, 08:43
Príspevky: 549
Bydlisko: Modra
No ja pouzivam QIP (ICQ) , mam aj SKYPE a aj MSN . Ale najviac asi pouzivam QIP .

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 19 Jan 2007, 19:16 
Offline
Big Homer
Big Homer
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25 Apr 2006, 17:02
Príspevky: 865
Bydlisko: Bratislava
ICQ- tam som skoro furt
Skype- na volanie s kamosmi :)

_________________
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 19 Jan 2007, 20:35 
Offline
batoľa
batoľa
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07 Nov 2006, 18:21
Príspevky: 38
Bydlisko: Pozsony, Eperjes
pouzivam ICQ kazdy den minimum 8 hodin, nechapem ludi co si davaju profily tie vlastne, ja pouzivam len online / offline. Ked nemam cas a ak niekto nieco potrebuje, oznamim ze mam robotu.

skype nepouzivam odkedy nehram vobec ziadne hry.


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 19 Jan 2007, 21:55 
Offline
Maggie
Maggie
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17 Jan 2007, 14:50
Príspevky: 134
ICQ, ale v poslední době se mi často vypínalo
SKYPE jak na co, radši používam icq, když jsem tu ve 3 ráno, tak by mě rodiče neradi slyšeli...

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: pseudokomunikacia-ICQ?SKYPe?msn...
PoslaťNapísal: 19 Jan 2007, 21:56 
Offline
Comic Book Guy
Comic Book Guy
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29 Apr 2006, 12:11
Príspevky: 690
Bydlisko: ako kedy :D ale nee:D Košice-Čínska štvrť :)
Res!st píše:
no takze by ma zaujalo ktory program pouzivate na komuniciu s ostatnimy. ja som zastancom Skypeu, proste vacsina mojich znamych ma Skype tak som si ho nainstaloval, a tiez sa mi hned aj zapacil. co vy?

jop aj moji znamy maju poväcsinou Skype a si ho chvalia..ale mne sa barz nepaci...aj ked sice je miste ta moznost telefonovania,ale zda sa mi ze aj na icq je...ale ne telefonovanie,ale cez mikrofon :) no a inak ja mam icq :D to mi poradili bratranci a odvtedy ho pouzivam...ale aj msn som mala dakedy :D no a este ma stve icq dost dakedy,ked ma nechce pripojit :grr:

_________________
Obrázok
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 20 Jan 2007, 21:12 
Offline
SZ Moderátor
SZ Moderátor
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25 Feb 2006, 10:02
Príspevky: 1207
Bydlisko: Banská Štiavnica
skoro vasde mam paul33 :wink: teda ICQ a SKYPE :P

_________________
Obrázok


Naposledy upravil paul33 dňa 21 Jan 2007, 21:52, celkovo upravené 1

Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 21 Jan 2007, 10:49 
Offline
batoľa
batoľa

Registrovaný: 07 Dec 2006, 20:24
Príspevky: 19
Bydlisko: Košice
ICQ a SKYPE

_________________
Zbrane nezabíjajú,to Chuck Norris.Chuck Norris musí triediť prádlo na tri hromady,biele,farebné a krvavé.Chuck Norris spí v noci pri svetle,nie že by sa bál tmy,ale tma sa bojí Chucka...Keď sa Chuck Norris umýva,nie je mokrý,ale voda je Chuck Norris


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 21 Jan 2007, 14:07 
Offline
Big Homer
Big Homer
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19 Mar 2006, 19:44
Príspevky: 1099
Bydlisko: Košice
112 píše:
pouzivam ICQ kazdy den minimum 8 hodin, nechapem ludi co si davaju profily tie vlastne, ja pouzivam len online / offline. Ked nemam cas a ak niekto nieco potrebuje, oznamim ze mam robotu.

skype nepouzivam odkedy nehram vobec ziadne hry.

ja ti vysvetlím to, načo to ludia používaju, teda aspoň načo to mám ja. Keď chcem aby všetci, čo mi napíšu, vedeli, že niečo robím, dám sa do away or N/A. a tam napíšem, čo robím... keď som online, chcem aby mi napísali, no ozvem sa neskor, lebo som v inej izbe, dám si away or N/A... lebo potom do mňa budú hučať, že čo neodpisujem (pritom tam niesom) ale ja odpíšem neskôr. Je také, že neviditeľný, veštkým ukazuje, že som off. Keď sa dám do off, nevidím, kto je pripojený a to mi lezie na nervy,keď na niekoho čakám. Tak sa dám do neviditeľný a každý si myslí, že tam niesom a ja dotyčnému môžem potom napísať a nikto iný neotravuje.


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 22 Jan 2007, 19:59 
Offline
Lord Chockula
Lord Chockula
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30 Júl 2006, 22:28
Príspevky: 2241
Bydlisko: Brno
Ja mam uz tiez QIP... btw. neviete, preco mi nejde odinstalvoat ICQ? zahlasuje mi,ze chyba nejaky subor potrebny pre odinstalaciu icqlite.log

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 22 Jan 2007, 20:48 
Offline
Bartman
Bartman
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05 Máj 2006, 14:35
Príspevky: 314
ElHomero píše:
Ja mam uz tiez QIP... btw. neviete, preco mi nejde odinstalvoat ICQ? zahlasuje mi,ze chyba nejaky subor potrebny pre odinstalaciu icqlite.log


Tak to len normalne vymaz.


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 22 Jan 2007, 21:02 
Offline
Lord Chockula
Lord Chockula
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30 Júl 2006, 22:28
Príspevky: 2241
Bydlisko: Brno
to nejde, a navyse by sa to zmazanim neodinstalovalo ...

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 22 Jan 2007, 21:33 
Offline
Bartman
Bartman
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05 Máj 2006, 14:35
Príspevky: 314
ElHomero píše:
to nejde, a navyse by sa to zmazanim neodinstalovalo ...

Musi to ist vzmazat. A potom to jednoducho odstranis z registrov.


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 22 Jan 2007, 21:42 
Offline
Lord Chockula
Lord Chockula
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30 Júl 2006, 22:28
Príspevky: 2241
Bydlisko: Brno
ElHomero píše:
to nejde, a navyse by sa to zmazanim neodinstalovalo ...
ked hovorim, ze to vymazat nejde tak to proste nejde

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 62 ]  Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina


Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron
Poháňa phpBB® Forum Software © phpBB Group