Springfield Zone

Slovenská komunita fanúšikov Simpsonovcov.
Aktuálny čas je 25 Aug 2019, 02:24

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina




Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 64 ]  Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Aky mate PC ???
PoslaťNapísal: 03 Aug 2006, 16:19 
Offline
SZ Moderátor
SZ Moderátor
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25 Feb 2006, 10:02
Príspevky: 1207
Bydlisko: Banská Štiavnica
Aky mate pocitac ???
Moja zostava:

Procesor: Intel Celeron 700 MHz(mam taktnuty na 800)
RAM: SD - Ram 128 MB
HDD: Maxtor 160 GB(teraz mam na nom data lebo WIN mi na nom zblbol) takze pouzivam Maxtor 20GB(ten mi blbne :()
Grafika: TNT Riva 32MB :D

To su hlavne veci takze tak... :)

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 03 Aug 2006, 16:23 
Offline
Lord Chockula
Lord Chockula
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30 Júl 2006, 22:28
Príspevky: 2241
Bydlisko: Brno
Ja viem niečo ale nie presne, kde to zistí ? :D

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 03 Aug 2006, 16:29 
Offline
SZ Moderátor
SZ Moderátor
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25 Feb 2006, 10:02
Príspevky: 1207
Bydlisko: Banská Štiavnica
ElHomero píše:
Ja viem niečo ale nie presne, kde to zistí ? :D


v Tento Pocitac ked nan kliknes pravym!!!

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 03 Aug 2006, 16:33 
Offline
Lord Chockula
Lord Chockula
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30 Júl 2006, 22:28
Príspevky: 2241
Bydlisko: Brno
Stále nič, v AJ je to My Computer nie ?

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 03 Aug 2006, 16:37 
Offline
SZ Moderátor
SZ Moderátor
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25 Feb 2006, 10:02
Príspevky: 1207
Bydlisko: Banská Štiavnica
jj MY COMPUTER !

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 03 Aug 2006, 16:39 
Offline
Comic Book Guy
Comic Book Guy
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05 Apr 2006, 08:43
Príspevky: 549
Bydlisko: Modra
Typ procesora : Intel Celeron D 330 , 2666 MHz (20 x 133)
Systemova pamät : 1024Mb
Graficka karta : NVIDIA GeForce 6600 (256Mb)
Pevne disky : Maxtor 80GB
Maxtor 279GB
Maxtor 40GB

Dufam , ze som to opisal spravne .

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 03 Aug 2006, 16:40 
Offline
SZ Moderátor
SZ Moderátor
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25 Feb 2006, 10:02
Príspevky: 1207
Bydlisko: Banská Štiavnica
Matias píše:
Typ procesora : Intel Celeron D 330 , 2666 MHz (20 x 133)
Systemova pamät : 1024Mb
Graficka karta : NVIDIA GeForce 6600 (256Mb)
Pevne disky : Maxtor 80GB
Maxtor 279GB
Maxtor 40GB

Dufam , ze som to opisal spravne .


Matias mat tvoj comp...ach jaj

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 03 Aug 2006, 16:41 
Offline
Lord Chockula
Lord Chockula
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30 Júl 2006, 22:28
Príspevky: 2241
Bydlisko: Brno
Kde to tam vydíte ? :(

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 03 Aug 2006, 16:44 
Offline
Comic Book Guy
Comic Book Guy
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05 Apr 2006, 08:43
Príspevky: 549
Bydlisko: Modra
Ja som to opisal z programu Everest . Su v nom info o celom tvojom compe . Skus si ho stiahnut

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 03 Aug 2006, 16:45 
Offline
Lord Chockula
Lord Chockula
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30 Júl 2006, 22:28
Príspevky: 2241
Bydlisko: Brno
Ok, hneď vám to sem hodím

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 03 Aug 2006, 16:45 
Offline
SZ Moderátor
SZ Moderátor
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25 Feb 2006, 10:02
Príspevky: 1207
Bydlisko: Banská Štiavnica
Matias píše:
Ja som to opisal z programu Everest . Su v nom info o celom tvojom compe . Skus si ho stiahnut


Matias uploadi ten program chcel by som ho aj ja...a asi aj ElHomer by bol z neho rad...

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 03 Aug 2006, 16:46 
Offline
Lord Chockula
Lord Chockula
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30 Júl 2006, 22:28
Príspevky: 2241
Bydlisko: Brno
Ja ho už stahujem cez http://www.stahuj.cz

úprava: A už ho aj mám

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 03 Aug 2006, 16:48 
Offline
SZ Moderátor
SZ Moderátor
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25 Feb 2006, 10:02
Príspevky: 1207
Bydlisko: Banská Štiavnica
ElHomero píše:
Ja ho už stahujem cez http://www.stahuj.cz

úprava: A už ho aj mám


super stiahnem si to aj ja... :)

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 03 Aug 2006, 16:49 
Offline
Big Homer
Big Homer
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25 Apr 2006, 17:02
Príspevky: 865
Bydlisko: Bratislava
ElHomero píše:
Kde to tam vydíte ? :(

klikni pravym na tento pocitac, vlastnosti, vseobecne, tam je taky monitor s logom Windowsu a vpravo dolu :)

inac ja som:
Intel Pentium 4 CPU 2,4 GHz
256 RAM

_________________
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 03 Aug 2006, 16:51 
Offline
Lord Chockula
Lord Chockula
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30 Júl 2006, 22:28
Príspevky: 2241
Bydlisko: Brno
Základní deska
CPU typ AMD Sempron, 2000 MHz (10 x 200) 3400+
BIOS Typ Award (08/25/05)

Zobrazení
Grafická karta NVIDIA GeForce 6600 GT (128 MB)
3D-akcelerátor nVIDIA GeForce 6600 GT AGP
Monitor Plug and Play Monitor [NoDB] (154710385)

Multimédia
Zvuková karta Realtek ALC655 @ nVIDIA nForce3 250 (CK8S) - Audio Codec Interface

Nosièe dat
Pružný disk Floppy disk drive
Pevný disk ST380817AS (80 GB, 7200 RPM, SATA)
Pevný disk HDS722540VLAT20 (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)
Optická mechanika _NEC DVD_RW ND-3540A (DVD+R9:8x, DVD-R9:4x, DVD+RW:16x/8x, DVD-RW:16x/6x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x/48x DVD+RW/DVD-RW)
SMART-status pevného disku OK

Pamäť mám 2gb

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 03 Aug 2006, 16:54 
Offline
Lord Chockula
Lord Chockula
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30 Júl 2006, 22:28
Príspevky: 2241
Bydlisko: Brno
Inak toto mi nesedí, ja mám tri hraddisky, jeden tam nie je a ten má 50 gb

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 03 Aug 2006, 17:32 
Offline
Maggie
Maggie

Registrovaný: 20 Mar 2006, 19:22
Príspevky: 187
Bydlisko: Zilina
akoze wobec neviem o coom ale newadiii...... a v podstate ma to ani netrapiii


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 03 Aug 2006, 17:40 
Offline
Lord Chockula
Lord Chockula
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30 Júl 2006, 22:28
Príspevky: 2241
Bydlisko: Brno
Tak nechapem, naco to sem pises 8)

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 03 Aug 2006, 19:00 
Offline
Big Homer
Big Homer
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13 Mar 2006, 18:35
Príspevky: 970
Bydlisko: in my mind
heh..keby som ja vedela doco o mojom compe-....noo...jedno viem ze ma malu pamet ..len 80G.....a ze sa tam neda hrat battlefield 2....ta asi tolko viem o nom :)

_________________
Let´s get retarded!..


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku:
PoslaťNapísal: 03 Aug 2006, 19:05 
Offline
Lord Chockula
Lord Chockula
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30 Júl 2006, 22:28
Príspevky: 2241
Bydlisko: Brno
Pameť asi 80gb nemá, to by ju mal poriadne velkú ale skôr harddisk :D

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 64 ]  Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina


Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron
Poháňa phpBB® Forum Software © phpBB Group