Springfield Zone

Slovenská komunita fanúšikov Simpsonovcov.
Aktuálny čas je 21 Apr 2019, 01:52

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina




Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 104 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: som smutný?
PoslaťNapísal: 26 Máj 2008, 18:27 
Offline
SZ Admin
SZ Admin
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30 Apr 2005, 20:05
Príspevky: 1848
Bydlisko: Slovensko
katee píše:
sak som ju aj nasla na ulici, vidno co? :D

Hmm, na ulici sa dajú nájsť celkom dobré kúsky. Ja som minule našiel žuvačku, úplne nedotknutú, síce trochu rozžuvanú, ale inak úplne čistú, avšak nebola nič moc... :-( to mi pripomína, aký mám nanič život, keď zbieram po uliciach žuvačky :'(


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: mate mp3ku?
PoslaťNapísal: 26 Máj 2008, 18:51 
Offline
Big Homer
Big Homer
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19 Mar 2006, 19:44
Príspevky: 1099
Bydlisko: Košice
ty si ju zobral? :lol:


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: mate mp3ku?
PoslaťNapísal: 26 Máj 2008, 18:53 
Offline
SZ Admin
SZ Admin
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30 Apr 2005, 20:05
Príspevky: 1848
Bydlisko: Slovensko
katee píše:
ty si ju zobral? :lol:

Hej a potom som ju zjedol zadkom a vysral ústami. 8) (v prítomnosti dámy by som nemal nadávať, ale som sakramentsky drsný 8) )


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: mate mp3ku?
PoslaťNapísal: 27 Máj 2008, 12:15 
Offline
Bartman
Bartman
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05 Jan 2007, 04:05
Príspevky: 487
ElHomero píše:
Ked mi das priklad aspon jednoho prehravaca, ktory je na tom vzhladovo+ovladanim+vzhladovo tak ako iPod, este dnes ten svoj pojdem vratit. Mimochodom, taka otazocka, ty by si spoznal rozdiel medzi 800kbps+ wavom a 128kbps mp3 keby som ti o oboch povedal, ze su to wavy? :-) Ak hej, tak mas moj obdiv, to zvladne len velmi malo ludi. (vlastne som este o ziadnom nepocul)


K prvému: Neviem u MP3 prehrávača ide podľa mňa o zvuk a nie o vzhľad, takže z tohoto hľadiska jednoznačne Sandisk Sansa. Ovládanie máš pravdu, tam je Ipod na špici. Osobne nemám moc čo hovoriť, pretože mám MP4 prehrávač Sony, ktorá má dokonca iba 8bitový výstup - ale nikdy by som si ho nekúpil, dostali sme ich ako reklamný predmet od Coca Coly a aj keď sám si o ňom myslím svoje, tak má hodnotu pár tisíc a za ušetrené peniaze si kúpim niečo iné, iste chápeš.

K tvojej otázočke: Na tvojom prehrávači asi nie, ale kombinácia kvalitného systému a kvalitných reprákov - možno aj áno, neviem. Nič menej teraz mi nejde až tak o kvalitu výstupu ako o už zmieňovaný proprietárny Itunes. Najradšej mám prehrávače ktoré fungujú ako normálny disk a nemusíš tam piesne nahrávať pomocou softu (čo opäť nespĺňa ani môj Sony).


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: mate mp3ku?
PoslaťNapísal: 27 Máj 2008, 13:02 
Offline
Lord Chockula
Lord Chockula
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30 Júl 2006, 22:28
Príspevky: 2241
Bydlisko: Brno
Neviem, mam tu studiove monitory v hodnote okolo 20000sk a bezne na nich pocuvam 128kbps mp3 (u umelcov, u ktorych si niesom isty ci sa oplati stahovat flac alebo wav). Priznam sa, ze som este nespoznal rozdiel.

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: mate mp3ku?
PoslaťNapísal: 27 Máj 2008, 16:43 
Offline
Bartman
Bartman
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05 Jan 2007, 04:05
Príspevky: 487
ElHomero píše:
Neviem, mam tu studiove monitory v hodnote okolo 20000sk a bezne na nich pocuvam 128kbps mp3 (u umelcov, u ktorych si niesom isty ci sa oplati stahovat flac alebo wav). Priznam sa, ze som este nespoznal rozdiel.



Počuj, neviem, nemám ani to, ale repráky za 20 litrov tiež ešte nie sú nejaké špičky, čo je to za značka?
Inak chcel som sa spýtať, čo máš za sluchátka k tomu MP3?


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: mate mp3ku?
PoslaťNapísal: 27 Máj 2008, 16:51 
Offline
Lord Chockula
Lord Chockula
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30 Júl 2006, 22:28
Príspevky: 2241
Bydlisko: Brno
Studiove monitory za 20k > repraky za 20k :-)

http://www.musiccenter.cz/Tannoy-TS12-S ... fery:12204

Sluchatka mam povodne od apple. Do mp3 prehravaca absolutne nechcem vrazat peniaze, na hudbu mam primarne monitory/domace kino alebo sluchatka pri pc, iPod mam hlavne na cesty.

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: mate mp3ku?
PoslaťNapísal: 27 Máj 2008, 16:59 
Offline
Bartman
Bartman
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05 Jan 2007, 04:05
Príspevky: 487
ElHomero píše:
Studiove monitory za 20k > repraky za 20k :-)

http://www.musiccenter.cz/Tannoy-TS12-S ... fery:12204

Sluchatka mam povodne od apple. Do mp3 prehravaca absolutne nechcem vrazat peniaze, na hudbu mam primarne monitory/domace kino alebo sluchatka pri pc, iPod mam hlavne na cesty.


To je to, že človek už číta podvedome a doplní si automaticky to čo si myslí, že bude nasledovať. Btw a aké sluchátka máš teda doma? Nejaké Sennheisery? Tým ma dostal opäť Hulan ako odporúčal na domáci posluch tie špunty a keď sa s ním hádal už úplne každý v komentoch a nikto nebol ochotný s ním súhlasiť. Inak myslel som, že týpek ako ty dá minimálne tie Kossy porta pro alebo tak.


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: mate mp3ku?
PoslaťNapísal: 27 Máj 2008, 17:06 
Offline
Lord Chockula
Lord Chockula
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30 Júl 2006, 22:28
Príspevky: 2241
Bydlisko: Brno
http://www.musiccenter.cz/Sennheiser-HD ... 1tka:12816

Predtym som mal PHILIPS shp2000 ale tie strasne po dlhsom noseni tlacia a su na hlave (nosim okuliare) extremne nepohodlne. Sluchatka som povodne ani nechcel, ale po desiatej hodine som nuteny ich pouzivat :-(

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: mate mp3ku?
PoslaťNapísal: 27 Máj 2008, 17:43 
Offline
Big Homer
Big Homer
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13 Mar 2006, 18:35
Príspevky: 970
Bydlisko: in my mind
brat mi dal jeho iPod na narodeniny :D^^
taze uz mam mp3ku :D poriadnu:D

_________________
Let´s get retarded!..


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: mate mp3ku?
PoslaťNapísal: 27 Máj 2008, 18:02 
Offline
Lord Chockula
Lord Chockula
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30 Júl 2006, 22:28
Príspevky: 2241
Bydlisko: Brno
Gratulujem :-)

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: mate mp3ku?
PoslaťNapísal: 27 Máj 2008, 18:37 
Offline
Bartman
Bartman
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05 Jan 2007, 04:05
Príspevky: 487
anette píše:
brat mi dal jeho iPod na narodeniny :D^^
taze uz mam mp3ku :D poriadnu:D



Definícia poriadnej je veľmi diskutabilná... :lol:


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: mate mp3ku?
PoslaťNapísal: 31 Máj 2008, 19:13 
Offline
Maggie
Maggie

Registrovaný: 22 Dec 2005, 19:17
Príspevky: 129
teraz mam Apacer 1gb myslim ze na mp3 je to az az nemam zaplnenu ani polovicu :D


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: mate mp3ku?
PoslaťNapísal: 31 Máj 2008, 20:36 
Offline
Bartman
Bartman
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05 Jan 2007, 04:05
Príspevky: 487
T4NC1 píše:
teraz mam Apacer 1gb myslim ze na mp3 je to az az nemam zaplnenu ani polovicu :D


Tých smajlov si aj viac mohla dať, je to priam joke roka 2008... :rolleyes:


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: mate mp3ku?
PoslaťNapísal: 31 Máj 2008, 22:08 
Offline
Maggie
Maggie

Registrovaný: 22 Dec 2005, 19:17
Príspevky: 129
Danoboss píše:
T4NC1 píše:
teraz mam Apacer 1gb myslim ze na mp3 je to az az nemam zaplnenu ani polovicu :D


Tých smajlov si aj viac mohla dať, je to priam joke roka 2008... :rolleyes:



no neviem,mne to vtipne nepride.nepoviem keby som mala ipod tak jasne,ze potrebujem co najviac miesta ale takto si tam dam albumy a nezaberaju vobec vela take neviem rpco by to bol joke


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: mate mp3ku?
PoslaťNapísal: 01 Jún 2008, 02:13 
Offline
Bartman
Bartman
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05 Jan 2007, 04:05
Príspevky: 487
T4NC1 píše:
no neviem,mne to vtipne nepride.nepoviem keby som mala ipod tak jasne,ze potrebujem co najviac miesta ale takto si tam dam albumy a nezaberaju vobec vela take neviem rpco by to bol joke


Počuj, mám pocit že sme sa už stretli. Nenavštevovala si náhodou jeden seminár čo som viedol z názvom: "naučte sa chápať iróniu"?


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: mate mp3ku?
PoslaťNapísal: 01 Jún 2008, 12:29 
Offline
Lord Chockula
Lord Chockula
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30 Júl 2006, 22:28
Príspevky: 2241
Bydlisko: Brno
Mavas ich viac? Na nejaky by som si zasiel.

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: mate mp3ku?
PoslaťNapísal: 01 Jún 2008, 18:07 
Offline
Bartman
Bartman
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05 Jan 2007, 04:05
Príspevky: 487
ElHomero píše:
Mavas ich viac? Na nejaky by som si zasiel.


Z tebou by som si neužil moc, ty aspoň chápeš, keď ťa niekedy urážam ale takýto ľudia ako tá holka to je iný level.. :lol:


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: mate mp3ku?
PoslaťNapísal: 01 Jún 2008, 19:42 
Offline
Lord Chockula
Lord Chockula
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30 Júl 2006, 22:28
Príspevky: 2241
Bydlisko: Brno
Mna bavi sledovat ked si utahujes z inych ludi a oni to navyse nechapu :-)

_________________
Obrázok


Hore
 Profil  
 
 Predmet príspevku: Re: mate mp3ku?
PoslaťNapísal: 01 Jún 2008, 19:58 
Offline
SZ Admin
SZ Admin
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30 Apr 2005, 20:05
Príspevky: 1848
Bydlisko: Slovensko
Ja si myslím, že by sme si mali prestať uťahovať z iných ludí a mali by sme si začať uťahovať opasky :-D Pochopte to ako chcete :wink:


Hore
 Profil  
 
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 104 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina


Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron
Poháňa phpBB® Forum Software © phpBB Group